• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Lasse Sylvest Mikkelsen

Priske før Atalanta-kamp: Gode muligheder for at score mål

Foto: Jan Christensen / Getty Images

FC Midtjylland blev overrumplet af Atalanta i deres første Champions League-kamp, men Brian Priske ser gode muligheder i det omvendte opgør.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

FC Midtjylland har i den grad været udfordret i deres første Champions League-gruppespil, hvor de til deres forsvar er havnet i lidt af en dynamit-pulje.

De forsvarede danske mestre har stadig deres første Champions League-point til gode, men det er ikke utænkeligt, at de kommer tirsdag aften i Bergamo, hvis man spørger FCM-træner Brian Priske.

- Jeg håber på, vi får bragt noget energi ind og husker hinanden på, hvorfor det er, vi er i Champions League, og hvad det er, vi har af forpligtelser over for hinanden og levere en præstation, der giver mulighed for point, siger han til klubbens hjemmeside.

Læs også:AaB-back lod sig udskifte i pausen mod FCM: Jeg har lært af tidligere

Mens han øjner point i horisonten, så tager Brian Priske ikke let på kampen. Han er klar over, at Atalanta ikke er et hold, man bare lige overrumpler, men der er muligheder, lyder det.

- Atalatna er et fantastisk fodboldhold med rigtg mange profiler og mange landsholdsspillere. Vi skal spille op til vores absolut bedste. De er gode i deres forsvarsspil og duelspil, og det skal vi kunne håndtere.

- De stresser os overalt på banen, når de går højt og spiller mand-mand, og det skal vi også prøve at se, om vi kan udnytte, når der kommer plads bag dem, og kan vi vinde duellerne offensivt, så er der også gode muligheder for at lave mål på dem.

Læs også:Brøndby-målscorer afslører: Vi fik en skideballe i pausen

I den omvendte kamp spillede FC Midtjylland friskt til i begyndelsen af kampen, men måtte kapitulere til sidst. Men det er lærepenge, som skal i spil i aften, lyder det.

- Jeg tror, vi alle sammen forventer en svær kamp. Atalanta er et fantastisk hold, der nåede semifinalen sidste sæson. de straffede os hårdt på MCH arena for ike så langt tid siden, og jeg tror, vi alle sammen godt ved, hvad vi er oppe i mod her. Forhåbentlig har vi lært af den kamp både offensivt og defensivt.

Kampen mellem Atalanta og FC Midtjylland sparkes i gang klokken 21.

Læs også:- De skal ikke bare spille, fordi de er Brøndby-talenter

Læs også:Frustreret Lyngby-spiller: Der er klart straffe på mig

Læs også:Thomas Thomasberg er testet positiv for covid-19

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus