• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

Helt skørt: Kan misse CL-retur - skal være vagt

Foto: Getty Images

Real Madrid-stjernen Marcelo er i overhængende fare for at misse næste uges semifinale-returkamp mod Chelsea. Forklaringen er, at brasilianeren er blevet indkaldt til at arbejde på et valgsted i forbindelse med det kommende regionalvalg i Madrid.

Af clbold.dk

Marcelo fik tirsdag de første 77 minutter på banen, da Real Madrid spillede 1-1 mod Chelsea i Champions League-semifinalen. 

Ifølge den spanske avis El Mundo står brasilianeren dog nu til at misse næste uges returkamp på Stamford Bridge. Årsagen er dog hverken en skade eller karantæne. I stedet er problemet, at Marcelo er blevet indkaldt til at skulle arbejde på et valgsted i forbindelse med regionalvalget i Madrid på tirsdag. 

Sort uheld
El Mundo præciserer ikke, hvordan Marcelo er endt med at skulle arbejde på et valgsted på tirsdag, men brasilianeren er formentligt blevet tilfældigt udtrukket til at skulle fungere som valgobservatør. En ganske uheldig situation for den 32-årige brasilianer, der dermed risikerer at misse returkampen mod Chelsea. Marcelo har for en sjælden gangs skyld fået chancen, da Ferland Mendy er blevet ramt af en skade. 

Ifølge El Mundo fastholder myndighederne, at Marcelo skal møde op, fordi brasilianeren i teorien kan flyve til London på selve kampdagen. Det vides endnu ikke, om Mendy når at blive klar til returkampen, så situationen kan hurtigt udvikle sig til en ny hovedpine for Zinedine Zidane.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus