• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Lars Gram-Hanssen

Real Madrid tordner mod UEFA: En skandale

Foto: Getty Images

Real Madrid gik fra en glimrende lodtrækning til den værst tænkelige af slagsen, da UEFA mandag var nødt til at annullere den første lodtrækning til Champions League-ottendedelsfinalerne. Madrilenerne er nu angiveligt rasende over det farceagtige forløb.

Af Lars Gram-Hanssen

Mandagens lodtrækning til Champions League-ottendedelsfinalerne udviklede sig til lidt af en farce, da der blev begået så alvorlige fejl, at lodtrækningen måtte startes forfra klokken 15.

Real Madrid trak i første omgang Benfica, hvilket lignede en glimrende lodtrækning for madrilenerne. Allerede inden den nye lodtrækning skrev Mundo Deportivo da også, at Real Madrid ikke ville acceptere en ny modstander i ottendelsfinalen. 

Det ønske blev ikke imødekommet af UEFA, og den nye lodtrækning endte da også på værst tænkelig vis for Real Madrid, idet det spanske storhold trak Paris Saint-Germain. 

Et decideret mareridtsscenarie for Real Madrid, og ifølge Goal har den spanske storklub nu omtalt den kontroversielle om-lodtrækning som en 'skandale'. 

Mandagens kontroversielle begivenheder vil næppe forbedre forholdet mellem UEFA og Real Madrid-præsident Florentino Perez, efter at sidstnævnte tidligere på året forsøgte at starte den såkaldte Super League. 

Du kan se hele den nye lodtrækning til Champions League-ottendedelsfinalerne HER.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020