• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Mikkel Fuhr Nielsen

Så mange fans forventer FC København i Tyrkiet

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC København sikrede sig et godt udgangspunkt i jagten på Champions League-gruppespillet med en 2-1-sejr over Trabzonspor i klubbernes første møde.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Parken dannede tirsdag ramme om en smuk europæisk aften, da FC København indledte deres europæiske kampagne mod Trabzonspor.

Henover to opgør skal de danske mestre forsøge at sikre sig videre avancement, som giver en plads i Champions League-gruppespillet. FCK sikrede sig et godt udgangspunkt med en sejr på 2-1.

Det tager de med sig til Şenol Güneş Stadium i Trabzon på onsdag i næste uge, hvor det sidste slag skal slås om pladsen i gruppespillet. Der bliver formentlig tryk på FCK-spillerne for der er plads til godt og vel 40.000 ellevilde tyrkiske fans, der forventer et videre avancement.

Helt så meget tryk bliver der næppe fra udebaneafsnittet, da FC København forventer, at 250 fans tager turen til Tyrkiet for at hjælpe deres mandskab mod sejren. Det fortæller FC Københavns kommunikationschef, Jes Mortensen, til Tipsbladet onsdag.

I parken var der lidt over 27.000 festglade FCK-fans på lægterne, mens det var forventet, at der ville være et sted mellem 2000 og 2500 Trabzonspor-fans.

Returopgøret i Tyrkiet fløjtes op onsdag aften klokken 21.00 på Şenol Güneş Stadium. Inden da skal FC København møde Lyngby BK fredag, mens Trabzonspor møder Antalyaspor lørdag.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her