• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Victor Risager

Sen scoring sikrede Manchester United sejren i Paris

Foto: Getty Images

Marcus Rashford sikrede Manchester United tre point i Paris med en scoring i slutminutterne. Andetsteds måtte Chelsea tage til takke med et point på hjemmebane.

Af Victor Risager

Den første kampdag i den nye Champions League-sæson bød på et brag af en kamp i Paris tirsdag aften, hvor Paris Saint-Germain tog imod Manchester United i en kamp, der endte med en sejr til gæsterne. 

I begge de to holds startopstillinger var der debutanter, og hos de engelske gæster startedde nyindkøbte Alex Telles på venstre back, mens PSG havde debutanten Danilo Pereira i startopstillingen. Til gengæld fik Edinson Cavani ikke et gensyn med sin tidligere holdkammerater, da han slet ikke var med for United.

Manchester United bragte sig første gang foran i kampen efter knap 24 minutter, hvor Anthony Martial blev nedlagt på ulovlig vis i franskmændenes felt, hvilket resulterede i et straffespark.

Det skulle Bruno Fernandes tage sig af, og i første omgang misbrugte portugiseren chancen fra ellevemeterpletten. Til gengæld fik han revanche, da der blev dømt omspark, og denne gang svigtede han ikke.

Dermed var United på sejrskurs, og de holdt fast i føringen indtil pausen.

Til anden halvleg skiftede PSG imidlertid endnu en angriber ind i form af Moise Kean for at jagte udligningen, og det gav pote. Efter få minutter var Kylian Mbappe var tæt på, og i det 55. minut resulterede deres pres i en udligning.

Efter et hjørnespark headede Anthony Martial nemlig bolden i eget mål med et hovedstød. Det var faktisk godt sat ind, hvis bare det havde været i den anden ende for United-franskmanden.

Resten af kampen bød på chancer til begge mandskaber, og i sidste ende blev der også scoret igen. Scoringen stod Manchester Uniteds angriber Marcus Rashford for, da han modtog bolden lige uden for feltet, før han tog et træk og bankede bolden ind ved fjerneste stolpe i det 88. minut.

PSG nåede ikke at svare igen, og det sluttede med en sejr til de engelske gæster. De topper nu Gruppe G sammen med RB Leipzig, der slog Istanbul Basaksehir tirsdag aften.

Chelsea og Sevilla i nulløsning
Manchester Uniteds landsmænd Chelsea var også i aktion tirsdag aften, hvor de tog imod Sevilla på hjemmebanen i London i Gruppe E. Her sluttede det uden scoringer og dermed uden vinder.

Det andet opgør i Gruppe E stod mellem Rennes og Krasnodar, som ligeledes spillede uafgjort, og det er altså helt lige i den gruppe. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020