• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Kenneth Jensen

Tæt på: Denne dag kan piratliga-klubber smides ud

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Ifølge DBU-formand Jesper Møller, der sidder med i UEFA's eksekutivkomite, kan de 12 Super League-klubber smides ud fredag.

Af Kenneth Jensen

Farvel og tak.

Liverpool, United, Arsenal, City, Tottenham, Chelsea, Atletico Madrid, Real Madrid, Barcelona, Juventus, Inter og AC Milan kan så småt tælle ned til, at de får sparket af UEFA.

For med udmeldingen om, at man går solo, ønsker UEFA ikke længere at have klubber som en del af det europæiske fodboldforbund, og præsident Aleksander Ceferin har allerede varslet, at man hurtigst muligt vil af med klubberne.

DBU-formand Jesper Møller, der sidder med i UEFA's eksekutivkomite, fortæller nu, at det allerede kan ske i denne uge.

Der er nemlig møde i eksekutivkomiteen fredag.

- Klubberne skal ud, og det, forventer jeg sker på fredag, og så må man se, hvordan man får færdigspillet Champions League, siger Jesper Møller til DR Sporten.

Det betyder altså også, at de klubber, der fortsat er en del af de europæiske turneringer - eksempelvis Real Madrid, Chelsea og Manchester City, der alle er i semifinalen i Champions League - trækkes ud af turneringerne.

Et alternativ er naturligvis, at klubbernetil sidst kommer tilbage i varmen og dropper tanken - i hvert fald for nu - om en piratliga. Mange mener, at de lige nu forsøger at presse hver en krone ud af UEFA og vil have flere penge til topklubberne.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020