Skotsk chok: Celtic ude af CL-kvalifikationen

Celtic blev sat på plads af Ferencvaros onsdag aften.

De skotske mestre fra Celtic måtte onsdag aften se sig slået, da de ungarske ditto fra Ferencvaros var på besøg på de britiske øer. Dermed er de ude af Champions League-kvalifikationen allerede efter anden runde.

Kampen endte med en sejr til ungarerne på 2-1, hvor udeholdet efter bare syv minutters spil bragte sig foran med en scoring fra David Siger. Det lykkedes dog for Celtic at komme tilbage i opgøret igen i anden halvleg, da Christie hurtigt fik udlignet til 1-1.

Derfor kunne det godt se ud til, at Celtic var ved at være på rette spor og på vej mod en pligtsejr, men sådan skulle det ikke gå, da Nguen med et kvarter tilbage af opgøret gjorde det til 2-1 for Ferencvaros.

Celtic må derfor nu over i kvalifikationen til Europa League, hvor de nu træder ind i tredje runde ud af fire mulige. Ferencvaros er derimod ét skridt nærmere at komme med i Champions League.

Det samme er danske FC Midtjylland desuden også. Det kom de med en 1-0-sejr på udebane over Ludogorets.

I sidste sæson nåede Celtic frem til 16/1-delsfinalen i Europa League mod FC København.