• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Oliver Okstrøm

Sviatchenko: Celtic er i en særlig fase

Foto: Getty Images

I Celtic er man ligesom i FCM ved at gå igennem ændringer med spillere på vej ud og en ny træner.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjylland tager tirsdag aften hul på en ny omgang kvalifikation til Champions League. I sidste sæson begyndte man også i anden runde, hvor man mødte Ludogorets. Denne gang venter skotske Celtic.

Det er en kamp, som også bliver et møde med Erik Sviatchenkos tidligere klub, og han har en klar forventning til, hvad der er på vej. Det fortæller FCM-anføreren ved pressemødet forud for kampen, hvor han kan se ligheder mellem FCM og Celtic i øjeblikket, da skotterne også er ved at sælge flere spillere heriblandt Kristoffer Ajer.

- Det er modstander, som har en del erfaring fra europæisk fodbold, men de er også i en transitionsfase med en ny træner, der kun har været i klubben i kort tid, siger han og fortsætter:

- Det er selvfølgelig stadig en svær størrelse, så vi skal være klar, lyder det fra Erik Sviatchenko, som desuden peger på, at der er godt med glæde i truppen, hvor man ser frem til at skulle give den gas.

Midterforsvareren har endvidere masser af optimisme forud for de to opgør, som også bliver uden reglen om udebanemål, som UEFA har fjernet.

- Jeg synes, vores chancer er gode. Vi er et stærkt hold, når alle præsterer på allerhøjeste niveau, og det er det, vi skal i morgen, fastslår Sviatchenko, som spillede for Celtic mellem 2016 og 2018.

Til kampen mod FCM undvære en række spillere, som er ved at blive solgt. Dog er der kommet en spiller med i truppen, som var væk i fredags. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020