Video : Tipsbladet
Champions League

Thomas Müller reagerer på FCK-stikpille

FC Københavns fans sendte en stikpille til Thomas Müller inden klubbernes Champions League-brag.

FC Københavns fans gjorde sit for at komme ind i hovederne på Bayern Münchens stjerner før tirsdagens Champions League-brag.

Natten før klubbernes møde forsøgte de at forstyrre søvnen hos de tyske gæster. En gruppe af FC Københavns fans affyrede fyrværkeri ude foran et hotel, som de formodede var Bayern Münchens, skriver Kosmopol.

Men også under indløbet til kampen havde klubbens fans serveret en stikpille til de tyske stjerner. Særligt var det med henblik på at ramme veteranen Thomas Müller og klubpræsident Uli Hoeneß.

Da holdende gik på banen rejste FC København en tifo, der viste et løvehoved, som bekendt er klubbens logo. Men der var også blevet plads til nogle karikerede portrætter af Thomas Müller, Uli Hoeneß og nogle Bayern München-fans, der alle af frygt løb væk fra løvehovedet.

Thomas Müller viste sig dog ikke at være særlig tynget af FC Københavns fornærmelser, da han kom på banen mod opgørets afslutning og afgjorde kampen ved at have næstsidste fod på scoringen til 2-1.

- Det gik da meget godt, gjorde det ikke? Eller var jeg også en af dem med en øl. Det var ret sejt lavet, siger Thomas Müller, der også var hurtig til at blive gjort opmærksom på sin tilstedeværelse i Parken.

- Rapha Guerreiro og Dani Peretz pegede med det samme, da de kunne se, at jeg var på stadion, siger Thomas Müller til tz.de.

FC København kom foran ved Lukas Lerager i anden halvleg, men til syvende og sidst kunne defensiven ikke holde stand. Dermed topper Bayern München puljen med seks point, mens FCK indtager tredjepladsen.

Galatasaray er to'er, da de besejrede Manchester United, der noget overraskende har noteret sig for nul point. Deres næste opgør i Champions League bliver mod FC København på den anden side af landsholdsterminen.

Herunder kan du se FC Københavns tifo fra tirsdagens Champions League-kamp:

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images.