• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Lars Gram-Hanssen

Tottenham-stjerne revser Conte: En lortesæson

Foto: Getty Images

Richarlison mener, at han har haft en 'lortesæson' i Tottenham, og angriberen forstår ikke rigtig Antonio Contes beslutninger.

Af Lars Gram-Hanssen

Tottenham brugte over en halv milliard på Richarlison i sommer, men den brasilianske landsholdsstjernes første sæson i London-klubben har været ganske skuffende. 

Richarlison har ikke fået meget spilletid under Antonio Conte, og efter onsdagens Champions League-exit mod AC Milan udtalte brasilianeren sig i ret klare vendinger, da han i et interview med ESPN blev spurgt, hvorfor han igen startede på bænken. 

- Det er det, jeg heller ikke forstår. Tingene gik godt, to sejre i træk (mod West Ham og Chelsea, red.), og pludselig sætter han mig på bænken. Mod Wolverhampton gav han mig fem minutters spilletid. Jeg spurgte hvorfor, men de har ikke forklaret mig noget, lød det fra Richarlison. 

- I går bad de mig om at gennemføre en test i træningscentret, hvor de sagde, at hvis jeg gjorde det godt, så ville jeg starte kampen. Når kampen så kom, så røg jeg igen på bænken. Det er den slags ting, som er umulige at forstå. Vi må se, hvad han siger i morgen, men der er ingen idioter her. Jeg er professionel, jeg arbejder hver dag og jeg ønsker at spille.

Richarlison holdt sig heller ikke tilbage, da brasilianeren kommenterede sin egen sæson. 

- Den her sæson, undskyld mit sprog, har været lort. For jeg har ikke fået minutterne, lød det fra Tottenham-angriberen. 

Richarlison er i denne sæson startet på banen i syv ligakampe.