• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Mikkel Fuhr Nielsen

Vild spådom om FC København

Foto: Getty Images

Slovakisk fodboldekspert har fidus til FC København i Champions League.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

FC København har ambitioner om at spille i Europa hvert år og måle sig med de bedste.

Og det får de så sandelig lov til dette efterår, hvor deres Champions League-pulje byder på et hav af drabelige opgør mod nogle af verdens bedste fodboldklubber.

Man har allerede fået et enkelt point mod Galatasaray på udebane, mens Bayern München og Manchester United venter som puljens øvrige modstandere. Det er noget af en mundfuld, men alligevel er der tro på FC København fra visse del af verden.

Et af de steder er i Slovakiet.

- Det vil blive svært for FC København, men de har allerede besejret hård modstand i kvalifikationsrunderne, hvor de også har vist, at de besidder stor kvalitet. Vavro er der, og hvis hele holdet er i god form, så kan de også overraske og gå videre fra gruppen, spår den slovakiske fodboldekspert Stanislav Angelovič i et interview med TVNOVINY.sk.

Stanislav Angelovič er en tidligere professionel fodboldspiller fra Slovakiet, der har sat sig for at vurdere chancerne for, at de slovakiske spillere i årets Champions League går hele vejen.

Selvom han godt kan se FC København gå videre fra puljen, så har han trods alt mere fidus til andre mandskaber. Milan Skriniars PSG og i særdeleshed Stanislav Lobotkas Napoli.

- Jeg favoriserer Napoli til titlen. Deres hold er sammenspillet og motiveret efter sidste sæsons succes, selvom de ikke har fået verdens bedste start i ligaen. For et par måneder siden ville jeg nok have sagt PSG, men vi har bare set et stort jordskælv i klubben denne sommer, hvor kun Mbappé er tilbage, lyder det fra Stanislav Angelovič.

Napoli sejrede med 2-1 i deres første Champions League-kamp mod Braga. Real Madrid og Union Berlin er gruppens øvrige deltagere. PSG kom også planmæssigt fra start med en 2-0-sejr over Dortmund i en gruppe, der også indeholder AC Milan og Newcastle.

Hvad angår FC København bliver de tryktestet i de kommende uger, hvor man foruden at spille Superliga og pokalfodbold, også skal møde Bayern München og Manchester United to gange hver, inden man lukker ballet den 12. december mod Galatasaray.