• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Martin Vingaard og Jesper Jørgensen er gamle holdkammerater og fik hilst på hinanden efter kampen. Der var ingen drillerier - endnu.

Af Simon Møbjerg Sørensen

0-0 var den triste udgang på aftenens langgaber af en Champions League-kvalifikationskamp mellem FC København og Club Brugge. Gæsternes ene dansker Jesper Jørgensen var skadet, men var taget med til Danmark for at hilse på sine landsmænd, og især Martin Vingaard som han har spillet sammen med i Esbjerg.

De to fik sig en sludder efter kampen, men efter en nulløsning havde ingen af de to håneretten på hånden.

- Indtil på tirsdag er der vist ingen, der har håneret. Der får vi en spændende kamp igen, hvor alt er åbent. 0-0 er selvfølgelig et resultat, hvor det havde været rart, hvis vi havde scoret, men omvendt var det også ærgerligt, hvis de havde lavet et mål. Der er stadig masser af muligheder for at gå videre, siger Vingaard til tipsbladet.dk og analyserer kampens forløb.

- Det er en meget taktisk kamp, og det var tydelig at se, at Brugge var kommet for en ting, og det var at holde nullet og være heldig at score på en dødbold, og det var vi ikke dygtige nok til atåbne op for. I og med de går så langt tilbage, skal vi åbne en jerntung defensiv. Det kunne vi desværre ikke i dag. Vi har enkelte situationer, hvor vi kommer til baglinjen, og det er en af måderne at gøre det på, men det blev en chancefattig kamp, hvor det er nødvendigt at få scoret på en dødbold eller lignende. Det gjorde vi desværre heller ikke i dag, siger Vingaard.

Martin Vingaard startede på bænken, men kom banen efter 70 minutter af aftenens kamp. Han formåede dog ikke at ændre kampens forløb.