Video : Tipsbladet
Champions League

Xavi skal undvære AC mod PSG: Et hårdt slag for os

Samtidig skal Barcelona også klare sig uden Roberto, som er i karantæne ligesom Andreas Christensen.

Den danske Barcelona-spiller Andreas Christensen kom til at spille en enormt vigtig rolle i klubbens Champions League-kvartfinale mod Paris Saint Germain. Her pandede han sejrsmålet til 3-2 ind, men han fik også et gult kort i opgøret.

Derfor er han efter i alt tre gule kort i turneringen i karantæne, og Barcelona må undvære ham i returopgøret. Det er noget, som ærgrer Barca-cheftræner Xavi, siger han ifølge den catalanske sportsavis Sport.

Ligeledes må de også se bort fra Sergi Roberto, som ligeledes er kommet i karantæne, og derfor rammer det dem ekstra hårdt.

- Naturligvis ville vi have haft brug for dem, for der er øjeblikke i kampene, hvor de er vigtige at have. Det er et hårdt slag for os, da vi ikke har mange andre valgmuligheder på midtbanen, fortæller Xavi.

Andreas Christensen har nemlig i de seneste par måneder indtaget den defensive position på den tremands-midtbane, som klubben gør brug af.

Xavi er dog klar over, hvad der skal til, hvis de skal indløse billet til semifinalen.

- Nøglen til kampen vil være at være et hold: at være solidariske. Vi skal give alt, hvad vi har, for at nå semifinalen. Uanset hvem der er på holdet, lyder det fra cheftræneren.

Kampen spilles tirsdag aften klokken 21, og den bliver sendt direkte på TV3+ og Viaplay.