• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Oliver Okstrøm

Zeca før stor kamp: Må se hvordan kroppen reagerer

Foto: Getty Images

Zeca åbner en smule op for, at han kan starte inde mod Trabzonspor.

Af Oliver Okstrøm

Med over 200 millioner kroner på spil, så er det en af de største kampe for FC København i de seneste fem år, når de går ind til kampene mod Trabzonspor om at komme med i Champions League-gruppespillet.

Den første kamp spilles i Parken tirsdag aften, og ved pressemødet var Carlos Zeca med sammen med cheftræner Jess Thorup. Det er dog ikke sikkert, at han skulle starte inde af den grund. Det fortæller midtbaneprofilen ifølge FCK's hjemmeside.

- Jeg har ikke spillet 90 minutter endnu, men jeg har trænet meget og er indskiftet i de seneste kampe, siger han og fortsætter:

- Jeg tænker kun på at give alt hvad jeg kan, enten fra start eller fra bænken, og så må vi se hvordan kroppen reagerer, lyder det fra Carlos Zeca.

For Zecas vedkommende vil det også være første gang, at han kommer med i Champions League, hvis de skulle komme forbi de tyrkiske mestre, der har landsholdsspillerne Andreas Cornelius og Jens Stryger med på holdet.

Carlos Zeca er på det seneste kommet tilbage fra en langvarig skade, og derfor har han endnu ikke kunne starte inde, men som nævnt er han kommet ind. 

FC København kommer til kampen med et 1-3-nederlag til Randers i Parken i fredags, hvor blandt andet tilbagevendte Mohamed Daramy måtte gå ud med en skade.

Ham og andre bliver testet frem til opgøret, fortæller Thorup. Læs mere om det her.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.