Champions League

Zeca hylder FCK-lægestab: Reddede ung FCK-fan

Den hurtige reaktion fra den medicinske stab imponerer Carlos Zeca.

Da FC København i sidste uge mødte Trabzonspor i Champions League-kvalifikationen, blev kampen pludseligt afbrudt, da en 24-årig FCK-fan fik hjertestop i Parken. Omtalte har det godt igen, og det er noget, som blandt andet københavnerklubbens anfører Carlos Zeca glæder sig over.

Det slår han fast overfor Ekstra Bladet ved pressemødet forud for onsdagens returopgør i Tyrkiet.

Her fortæller han, at man godt kunne se på banen, at fansene begyndte at råbe efter nogen og opføre sig på en andern måde end normalt. Selv var Zeca en af de spillere, der var tæt på, og kunne se, at noget ikke var i godt.

Derfor kunne blandt andet FCK-læge Morten Boesen træde til 

- Det var fedt at se, at vores medicinske stab reagerede så hurtigt, og at alle på stadion gjorde det, der var bedst for den unge mand, siger midtbanespilleren og fortsætter:

- Det var en vanskelig situation, men det vigtigste er, at han er rask, og jeg håber, at han snart kan komme i Parken igen og nyde en masse kampe, lyder det fra Carlos Zeca.

Netop Boesen var også manden, der stod bag genoplivningen af Christian Eriksen i Parken i sommeren 2021 i EM-kampen mod Finland.

Carlos Zeca håber endvidere på, at man kan få etableret kontakt til den føromtalte unge mand, som han gerne være gøre noget for, der kan gøre ham glad. anføreren peger i den forbindelse på, at de ikke kun repræsenterer FCK-fans, men hele København.

FC København vandt kampen mod Trabzonspor på hjemmebane med 2-1, og onsdag venter returopgøret. Læs mere om den kamp her.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.