Video : Tipsbladet
Conference League

Karakterer: Nøj, hvor er han spændende!

Tipsbladet zoomer ind på FC Nordsjællands storsejr over Ludogorets.

FC Nordsjælland - Ludogorets 7-1 (4-1)
1-0, Marcus Ingvardsen (2.)
1-1, Olivier Verdon (9.)
2-1, Ibrahim Osman (11.)
3-1, Jeppe Tverskov (31.)
4-1, Benjamin Nygren (32.)
5-1, selvmål af Son (68.)
6-1, Benjamin Nygren (74.)
7-1, Christian Rasmussen (86.)

FC Nordsjælland kørte Ludogorets midtover på Right to Dream Park torsdag aften i kamp, der bød på to straffespark, en katastrofal målmandsfejl og hele otte mål. Med 7-1sejren sikrede FC Nordsjælland sig sine første point i Conference League og er aktuelt på andenpladsen i sin pulje.

Her er Tipsbladets karakterer til FC Nordsjælland.

Andreas Hansen - 4
I en kamp, hvor Ludogorets keeper fik vist sig rigtig dårligt frem, fik Andreas Hansen vist sig godt frem. Han var rigtig god til at spille forbi Ludogorets’ pres, og når der var brug for ham, var han også klar til at diske op med redninger. Kunne ikke gøre noget ved straffesparket. 

Oliver Villadsen - 3
Skulle nærmest agere kantspiller, når FC Nordsjælland havde bolden, og han blev nogle gange sat rigtig fint i scene på pladsen og kom til et par indlæg. Især i starten af anden halvleg havde et rigtig godt raid, som skabte en god mulighed.

Kian Hansen (ud 73.) - 3
En bundsolid præstation fra anføreren. Kian Hansen er erfaren, og det er til at se i forsvarsspillet, hvor han er forudseende og god til at placere sig. Også meget sikker i boldomgangen.

Adamo Nagalo - 3
Det var ikke Adamo Nagalos bedste kamp som FC Nordsjælland-spiller, men det var heller ikke den værste. Han havde et par fejlafleveringer, men var for det meste ganske stabil i forsvarsspillet, og det er trods alt det vigtigste.  

Martin Frese - 3
Det startede ikke godt for Martin Frese, der kom alt, alt, alt for sent i sit forsøg på en clearing efter små otte minutter og i stedet begik straffespark. Derefter var der ikke mange fingre at sætte på venstrebackens præstation, men trods en assist trækker straffesparket lidt ned.

Mario Dorgeles - 3
Var ikke en af de mest iøjnefaldende spillere på FC Nordsjælland-holdet, men når man lagde mærke til Mario Dorgeles, var det oftest for noget positivt. Han fik i hvert fald vist, at han kan drive bolden fint frem og også komme godt tilbage i forsvaret.  

Jeppe Tverskov (ud 64.) - 4
Han er en fantastisk klog fodboldspiller, Jeppe Tverskov. Han placerer sig altid super godt for at gøre sig spilbar, og så er han stensikker og rolig i boldomgangen. Begge kvaliteter fik han i den grad vist frem torsdag. Og så har vi endnu ikke rost ham for, at han også scorede med et fint hovedstød.

Daniel Svensson (ud 73.) - 3
Den løbestærke svensker var en af dem, der stod svagest i billedet i første halvleg, hvor han smed adskillige bolde væk, men han fik løftet sig og noterede sig blandt andet for en bassist.

Benjamin Nygren - 5
Benjamin Nygren spillede som en blanding af en højre kant og en angriber, og han kan være meget glad for sin præstation. Som angriber er det vigtigt at slå til, når chancen byder sig, og det gjorde svenskeren to gange. Han kunne også have scoret en tredje, hvis ikke en Ludogorets-spiller havde sendt bolden i eget net først. Den 22-årige svensker fik vist, at Johannes Hoff Thorup sagtens kan bruge ham.

Marcus Ingvartsen (ud 85.) - 4
Tredje gang er som bekendt lykkens gang. Og det var det også for Marcus Ingvartsen. Efter at have brændt to straffespark for nylig scorede angriberen endelig på straffespark, og det endda på et straffespark han selv var med til at fremtvinge. Derudover arbejdede han godt defensivt og var også rigtig fin til at fordele spillet.

Ibrahim Osman (ud 73.) - 5
Nøj, hvor er han en spændende spiller! Nej, det var ikke alt, der lykkedes for ham torsdag aften, men han knoklede og knoklede, og det gav pote. Hans scoring kom i stand efter et godt presspil, hvor han fremtvang en forfærdelig fejl af Ludogorets’ keeper, og så var han også involveret i både det fjerde og femte mål. Desuden var han en konstant trussel. Han nød virkelig godt af at få lov til at spille i venstresiden igen.

INDSKIFTERE
Mohamed Diomande
(ind 64.) - UB
Spillede under en halv time.

Andreas Schjelderup (ind 73.) - UB
Spillede under en halv time.

Lucas Hey (ind 73.) - UB
Spillede under en halv time.

Mads Kristian Hansen (ind 73.) - UB
Spillede under en halv time.

Christian Rasmussen (ind 85.) - UB
Scorede med sin første berøring. 

TRÆNER
Johannes Hoff Thorup - 4
Det var en stor beslutning at bænke Schjelderup og Diomande, men ikke en forkert en. FC Nordsjælland kunne tydeligvis klare sig uden de to, og Ibrahim Osman fik lov til at boltre sig i venstresiden, mens Benjamin Nygren slog til med to kasser. Derudover havde Hoff Thorup sat FC Nordsjælland godt op til at presse Ludogorets’ målmand, der var forfærdelig med fødderne, og bulgarernes forsvar. Alt i alt var FC Nordsjælland bare en klasse over Ludogorets, der virkede til at give op i anden halvleg.

Spillerne er vurderet ud fra Tipsbladets skala, der er som følger:
6: Verdensklasse.
5: Højt, internationalt niveau.
4: Fortrinlig indsats.
3: Godkendt præstation.
2: Skuffende, under middel.
1: Dårlig præstation
0: Uacceptabelt.
UB: Uden for bedømmelse på grund af for kort tid på banen.