Foto: Getty Images
Conference League

Kian Hansen: Her har vi en fordel mod Fenerbahce

Der er nogle dele af kampen torsdag aften, som det tyrkiske mandskab ikke er vant til.

FC Nordsjælland skal torsdag aften møde den tyrkiske storklub Fenerbahce i Conference League. Denne gang er det på hjemmebane, hvor anfører Kian Hansen ser muligheder for Farum-mandskabet.

Det fortæller han i et interview med TV 2.

Her ser han en fordel for sit hold, når de skal spille på deres kunstgræs på Right To Dream Park, da det ikke er noget, som tyrkerne er vant til - og så skal der også spilles i temperaturer, som ikke så ofte rammer Tyrkiet.

- Vi kan spille noget markant hurtigere fodbold her, og vi er vant til tempoet herude og kan presse det en smule mere. Hvis vi kan få det ind, er jeg sikker på, at vi også kan overraske dem, siger Kian Hansen.

Når det kommer til vejret, så peger DMI på, at der vil være mellem minus fire og minus fem grader til kampen. Det vil dog føles som minus syv og minus otte.

Som situationen er i gruppen lige nu, så er FC Nordsjælland på andenpladsen med to point op til Fenerbahce på gruppens førsteplads. Da de to hold mødtes i Istanbul tidligere på efteråret blev det til en klar 3-1-sejr til Fenerbahce.

Når det kommre til spillet på kunstgræsset, så har FCN tidligere på sæsonen tæsket Ludogorets med hele 7-1, ligesom det også blot blev til 1-1 mod Trnava.

Interessen for kampen har desuden været høj, og der er meldt udsolgt til opgøret. Læs mere om det her.