Foto: Getty Images
Conference League

Kian Hansen: Lige nu gør det sateme ondt

FC Nordsjælland endte med et exit fra Conference League efter et nederlag på 0-1 torsdag aften til Ludogorets.

FC Nordsjælland skulle blot bruge ét point mod Ludogorets for at gå videre fra gruppespillet i Conference League torsdag aften. Det endte dog med et nederlag på 0-1 til bulgarerne, og det tog selvsagt hårdt på FCN's Kian Hansen.

Det slog han fast i et interview med TV 2 Sport X umiddelbart efter slutfløjt.

- Det er sateme hårdt det her. Jeg synes langt henad vejen, at vi giver os selv et godt udgangspunkt hernede og holder stand rigtig længe. Uden at de egentlig kreerer det store. Altså, vi har jo selv nogle kæmpe chancer. Lige nu gør det sateme ondt, fortæller FCN-anføreren.

Det står også klart for ham, hvad der gik galt i kampen.

- Vi bliver 100 procent for passive. Vi kravler jo ned og står otte mand nede i feltet. Vi bliver nødt til at skubbe ud. Når vi vælger at gå over til en femmandskæde, så skal vi stadigvæk være aggressive inde i midte, siger han og fortsætter:

- Vi vidste, at han gerne ville sparke udefra. Det er simpelthen bare ikke godt nok, lyder det fra Kian Hansen om polske Jakub Piotrowskis sejrsmål, der blev sparket ind fra distancen efter en lille afretning. 

Endelig slår Kian Hansen fast, at han mener, at der er noget at tage med sig fra deres tur i Europa.

- Et eller sted er jeg stolt af den her kampagne, som drengene har leveret, og vi har givet os selv de bedste kort på hånden. Men vi skal blive klogere, og så skal vi kæmpe for at komme videre og se om, vi ikke kan komme i et nyt gruppespil, fortæller forsvarsspilleren.

Selv leverede han en indsats på det jævne. Tjek alle FCN-karaktererne her.