Conference League

Skov Olsen sparker Brugge videre i ECL

Andreas Skov Olsen scorede to mål, inden han udgik skadet, da Club Brugge på hjemmebane slog Molde 3-0.

Danske Andreas Skov Olsen havde en torsdag aften med både op- og nedture for Club Brugge, da han scorede to mål, inden han i anden halvleg måtte lade sig udskifte med en skade.

Danskerens to mål hjalp Club Brugge godt på vej i 3-0-sejren over Molde i Conference League.

Det første opgør i Norge var endt 2-1 i nordmændenes favør, og dermed er Club Brugge samlet videre med 4-2.

Andreas Skov Olsen, der tirsdag blev udtaget til næste uges landsholdssamling, startede inde for belgierne, mens landsmanden Casper Nielsen var henvist til en plads på bænken og fik de sidste fem minutter på banen.

Skov Olsen leverede en fortrinlig præstation for hjemmeholdet.

I første halvlegs tillægstid nettede danskeren for første gang, da holdkammeraten Bjorn Meijer sendte en aflevering skråt tilbage i feltet.

Bolden endte lige i fødderne på Skov Olsen, der klinisk satte højre inderside på og bragte belgierne i front.

Knap var mandskaberne kommet ud fra pausen, inden danskeren på ny kom på måltavlen.

Skov Olsen modtog bolden på kanten af feltet, inden han med sin velkendte venstrefod lagde bolden over i det fjerne hjørne med en flot placeret indersideafslutning.

Efter 65 minutters spil var det slut for danskeren, der udgik skadet.

Michal Skoras afløste Skov Olsen, og han skulle blot bruge fem minutter på banen, inden han straffede en omstilling og gjorde det til 3-0.

Fredag trækkes der i schweiziske Nyon lod til turneringens kvart- og semifinaler.