Foto: Getty Images
Conference League

Tror på FCN: Et af de mest ubehagelige steder

David Nielsen har som AGF-cheftræner prøvet, hvordan det er at komme til Farum.

FC Nordsjælland spiller torsdag aften en af klubbens største kampe i dens historie, når de tager imod Fenerbahce på hjemmebane i Conference League. Men selvom det er et storhold, de skal møde, så tror den tidligere AGF-cheftræner David Nielsen på FCN's chancer.

Det fortæller han sin rolle som ekspert i studiet på TV 2 Sport X.

Her peger han på, at nederlaget på 1-3 i Istanbul var en stor mundfuld for FCN-mandskabet i særligt de første 30 minutter - men det er noget, som de har lært ekstremt meget af, mener Nielsen.

- Man har også fået justeret spillernes hoveder til det, så den her kamp kommer helt perfekt. Det kan godt være, at det er ubehageligt for Johannes (Hoff Thorup red.) at høre det. Det kan også være, at han godt kan lide det. Men jeg er sikker på, at Fenerbahce får en svær kamp - og jeg kan sagtens se FC Nordsjælland vinde, siger han og fortsætter:

- . Jeg har dem som favoritter. Det er fordi, jeg ved, hvordan det er at komme herop og tro, at det kommer til at blive en let kamp. Det ved jeg godt, at Fenerbahces træner ikke siger til dem, men det kommer spillerne til at føle det som, og så bliver det bare noget helt andet, fordi det her er et af de mest ubehagelige steder at spille i Superligaen, lyder det fra Nielsen.

Han slår desuden fast, at det er en stor cadeau til det, som FC Nordsjælland er kommet med, og at det ikke mindst siger noget om, hvordan FCN-cheftræner Hoff Thorup er kommet ind og har taget fat om holdet.

- Det har givet det, synes jeg, en lidt anden mentalitet og indpakning end hans to forgængere, siger David Nielsen med hentydning til Kasper Hjulmand og Flemming Pedersen.

På FCN-holdet er anfører Kian Hansen også sikker på, at de har nogle fordele mod Fenerbahce. Læs mere om det her.