• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

William Kvist er ærgerlig over sin manglende deltagelse på ligalandsholdets tur til Thailand, som kan give Morten Olsen afgørende indtryk før VM-udtagelsen. Kvist sætter sin lid til, at andre ting også spiller ind.

Af Kristian Østerby Jepsen

Ligalandsholdet spillede i går sin første kamp ved træningsturneringen i Thailand. Danmark debuterede med en flot 3-1-sejr over Polen, og flere spillere efterlod et godt indtryk. FC Københavns William Kvist var på forhånd udtaget til ligalandsholdets tur, men på grund af københavnernes avancement i Europa League måtte han og flere holdkammerater blive hjemme, så de kan forberede sig optimalt til kampene mod Marseille.

Kvist ser frem til kampene mod det franske storhold, men ærgrer sig samtidig over, at han ikke får mulighed for at imponere landstræneren forud for forårets VM-udtagelse.

- Der er fordele og ulemper ved begge ting. Det er klart, jeg gerne ville have været med til Thailand, det skal der ikke være tvivl om. Man kan bruge ligalandsholdet til at vise sig frem, og det har jeg gjort brug af før, så det er en god mulighed for at vise sine kvaliteter. Det er en af de sidste muligheder, man har, for at vise sig frem inden udtagelsen, men jeg håber så, at de to kampe mod Marseille kan give mig et udstillingsvindue, og at en god figur i SAS Ligaen også tæller med, siger William Kvist til tipsbladet.dk.

Han og resten af FC København-truppen kæmper i disse dage for at komme i form frem mod Marseille-kampene 18. og 25. februar. Ligalandsholdet spiller sin anden kamp i Thailand onsdag, hvor modstanderen er Singapore.

Følg Danmarks kampe live på tipsbladet.dk.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020