• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Freddy Andersen, træner for Nordvest FC, har planen klar for aftenens kamp mod FC København. Se hvordan danmarksserieholdet vil besejre det mægtige hold fra hovedstaden.

Af Kristian Østerby Jepsen

Til daglig spiller Nordvest FC mod hold som Otterup, Svebølle og B 1921, men torsdag kommer der helt andre bolde på banen, når FC København gæster Holbæk Stadion. Det ligner på forhånd en umulig opgave, men selvom det bliver svært, har træner, Freddy Andersen, en plan.

- Vores chance er, at de undervurderer os voldsomt - desværre er de nok så professionelle, at de ikke undervurderer nogen, men bare spiller deres spil. Ellers skal vi score på den ene eller de to chancer, vi får i kampen. Så skal vi holde dem på nul, og det har jeg egentlig også lidt svært ved at forestille mig. Jo længere tid, der går af kampen, jo større bliver vores chancer for et resultat, siger Freddy Andersen og fortsætter:

- Vi har fokus på, at når vi har erobret bolden, så skal vi meget hurtigt omstille os til at nå afslutningsspillet. Det har vi arbejdet meget med, og vi har både et par hurtige angribere og midtbaner, som er hurtigt med fremme, så vi kan komme i overtal. Det skal vi også forsøge mod FC København, selvom de nok presser os noget mere, men det er vores chance måske sammen med dødboldene. Vi har flere varianter, og det er noget, vi vil arbejde med, for der er vi mest lige, og jeg vil også se nærmere på deres dødbolde, mener træneren.

Læs meget mere om klubben og byen, der er helt på den anden ende i Tipsbladet Update. Få det GRATIS lige her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020