• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Når Leon Andreasen engang vender hjem til Danmark, vil han helst spille for AGF – eller servere hot dogs med det hele på Hammel Stadion.

Af Troels Bager Thøgersen

I de fire år, der gik fra debuten i 2001 til Werder Bremen-skiftet i 2005, blev Leon Andreasen en af de mest populære AGF-spillere i nyere tid.

Nede på Mackies Pizza i Århus Midtby hænger flere af Hammel-drengens trøjer som vidnesbyrd om tilknytning til Danmarks næststørste by, og når karrieren går på hæld, håber Andreasen på igen at bo og spille fodbold i Østjylland.

- Allermest vil jeg tilbage til AGF. Det er noget helt specielt. Det er der, mine fodboldfølelser ligger. Jeg venter til den dag, de vil have mig tilbage, siger Leon Andreasen til Favrskov-Posten.

Den humørfyldte defensiv-spiller kan dog også se en spændende fremtid i Hammel, hvor Andreasen er opvokset og spillede for den lokale klub Hammel GF indtil AGF kaldte i 1999.

- Måske skal jeg på sigt lave noget med fodbold i Danmark. Eller jeg kan måske blive pølsemand på Hammel Stadion, siger Leon Andreasen.

Leon Andreasen er i gang med sæsonforberedelserne i Fulham, og Andreasen var sammen med den tidligere FCK'er Brede Hangeland i startopstillingen, da Fulham onsdag eftermiddag lokal tid tabte 1-0 til det sydkoreanske hold Busan under en træningslejr i Sydkorea.

Superliga

Mere Superliga

Fokus