• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Den unge dansker fortryder skiftet til Italien, men er nu tilfreds i Norge.

Af Mads Davidsen

Kris Stadsgaard blev ganske overraskende solgt i efteråret til italienske Reggina efter få kampe for FC Nordsjælland. Det blev heller ikke en dans på roser for den unge dansker, der hurtigt røg ud i kulden.

I marts måned tog Kris Stadsgaard til norske Rosenborg og fra sit åsted i Norge ser han nu tilbage på livet i støvlelandet:

- Heroppe er det den omvendte verden i forhold til Italien. Folk er meget anderledes i Italien, mens de er mere nede på jorden heroppe, som passer meget bedre til mig. Der er styr på tingene heroppe, og det betyder også meget for mig, siger Kris Stadsgaard til tipsbladet.dk.

Når den tidligere FC Nordsjælland-spiller revurderer hans beslutning om at skrive kontrakt med Reggina, vil han gerne lave den om:

- Pengene lokkede, det må jeg da indrømme. Jeg havde været skadet i så lang tid og man vidste ikke om man pludselig ville blive skadet igen, så jeg fokuserede nok lidt på, at jeg skulle nå at tjene pengene, inden det blev for sent. Jeg ville også gerne have en oplevelse, det fik jeg bestemt også, men det var et rent helvede dernede. Set i det lys fortryder jeg da, at jeg skiftede til Reggina, fordi jeg skulle være blevet i FC Nordsjælland eller taget til Rosenborg, der allerede var interesseret dengang, fortæller en ærlig Stadsgaard.

Kris Stadsgaard har indtil videre været indskiftet i Rosenborgs første to kampe i sæsonen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus