Video : Tipsbladet
EM

- Danmark var heldige med at få ét point

Ifølge den tidligere engelske landsholdsspiller Paul Parker var Danmark heldige med at få uafgjort mod Slovenien.

Danmark skal være glade for, at søndagens EM-kamp mod Slovenien ikke endte med et nederlag. 

Sådan lyder vurderingen fra den tidligere engelske landsholdsspiller Paul Parker, der ligesom flere andre kommentatorer peger på, at Danmark tabte pusten efter pausen. 

- Danmark var rigtigt gode i første halvleg, men Danmarks problem var anden halvleg, hvor deres energiniveau dalede, og de kom aldrig tilbage. 

- De var heldige med at få ét point, fordi Slovenien blev bedre og bedre, og de var mere atletiske. Danmark fik skrabet sig igennem, men den første kamp er altid den sværeste, fordi alle frygter at tabe den første kamp. At tabe den første kamp kan virkelig gøre en forskel, siger Paul Parker til Tipsbladet. 

Ifølge den tidligere Manchester United-spiller skal Kasper Hjulmand ikke bekymre sig alt for meget, hvis England kommer foran i torsdagens opgør i Frankfurt. 

- England scorer måske først, når de møder Danmark, men Danmarks træner skal ikke bekymre sig, hvis det sker, for i det tilfælde vil England begynde at trække sig længere tilbage og lade Danmark have bolden, siger Paul Parker og fortsætter:

- Danmark gav England kamp til stregen i EM-semifinalen. Englands fordel over Danmark er, at de har bedre individualister. Danmark skal nok få muligheder, og de kommer til at have bolden en del. England er nødt til at være mere kliniske. 

- Englands forsvar kan være deres svaghed, hvis man kigger på Trippier i venstre side. Stones er en god midterforsvarer, men er han defensivt lige så god som Guehi? Det synes jeg ikke. 

Jude Bellingham er en spillertype, der er glad for at løbe med bolden ved fødderne i stedet for hele tiden at gå efter Hollywood-afleveringen, mens alt for Trent handler om at lave de her Hollywood-afleveringer. Trent burde ikke være på den midtbane. Han er ikke midtbanespiller.

Paul Parker
Tidligere engelsk landsholdsspiller

Forstår ikke Southgate
Liverpool-stjernen Trent Alexander-Arnold spillede på midtbanen for England i søndagens 1-0-sejr over Serbien, men ifølge Paul Parker var det en forkert beslutning af landstræner Gareth Southgate. 

- Trent er ikke en spillertype, der indgår i kombinationer med Harry Kane. For Trent handler det om at slå lange bolde, men når man ser England, så er det ikke sådan, man skal spille på i landsholdsfodbold. Det spilles ikke på den måde. De bedste midtbanespillere i verden spiller korte og hurtige afleveringer, eller også er de gode til at løbe med bolden, siger Paul Parker og fortsætter:

- Jude Bellingham er en spillertype, der er glad for at løbe med bolden ved fødderne i stedet for hele tiden at gå efter Hollywood-afleveringen, mens alt for Trent handler om at lave de her Hollywood-afleveringer. 

- Trent burde ikke være på den midtbane. Han er ikke midtbanespiller. Han er en højre back, som slider med det defensive. Alle siger, at han er fantastisk på bolden. Fantastisk. Men det er ikke kun derfor, at du er her. England har masser af gode fremadstormende midtbanespillere, som eksempelvis Adam Wharton. 

- Hvorfor placerer du en spiller på midtbanen, når han spiller som back i en af Europas største klubber? Det virker til, at Southgate forsøger at finde en plads til ham, fordi han på et tidspunkt kan slå en lang aflevering. 

Paul Parker har også udtalt sig om Christian Eriksens fremtid i Manchester United. Det kan du læse om her.