Video : Tipsbladet
EM

DBU-boss helt uenig med Joakim Mæhle

Peter Møller køber ikke Joakim Mæhles kritik af træningsbanen i Freudenstadt, for rapporten om banen viser, at den er god.

FREUDENSTADT (Tipsbladet): - Vores træningsbane er heller ikke noget at skrive hjem om. 

- Det synes jeg, er det værste. At man har skullet forberede en slutrunde i lang tid, og at man ikke kan levere en god træningsbane. Det er ikke godt nok. 

Sådan sagde Joakim Mæhle om danskernes træningsbane i tyske Freudenstadt, hvor man har træningslejr, efter kampen mod England forleden.

En klar kritik af banen, som ifølge Mæhle ikke er blevet bedre i takt med, at den er blevet spillet til.

Men den kritik kan fodbolddirektør i DBU, Peter Møller, ikke genkende, da han bliver spurgt ind til det lørdag formiddag, da han stiller op for den danske presse i netop Freudenstadt. Banerapporten viser nemlig, at kvaliteten er god. 

- Vi har en god bane, selv om mange sætter spørgsmålstegn ved den. Vores rapport viser i hvert fald, den er god. Det er de facto sådan, det er. Vi har et godt hotel, en god stemning og vi har stort set ingen skader lige nu, siger han. 

Mæhle siger efter England-kampen, at den ikke er blevet bedre?

- Det er ikke noget tema for os. Det er kun et tema for jer.

Og Mæhle? 

- Åbenbart, forklarer Peter Møller med et roligt tonefald.

Han er generelt meget rolig, da han taler til den danske presse, og han lovpriser alt ved DBU's håndtering af hele bane-polemikken.

Peter Møller sender bolden over på UEFA's banehalvdel, når det kommer til et muligt efterspil af hele situationen.

- Vi har været fantastiske. Vi har gjort alt og været super professionelle. Både (Christian) Nørkjær og (Anders) Faber har gjort det fantastisk, og det er vores skyld, at banen er så god, som den er lige nu. Hvis ikke vi havde været proaktive og taget action og haft en god dialog med UEFA, så var det aldrig sket, men det må du spørge UEFA om. Ellers skal vi spille i Qatar hver gang, hvor banerne er gode, siger Møller med et skævt smil.

Han slår fast, at DBU har gjort alt, hvad de kan for at sikre en ordentlig træningsbane, og at det intet fylder, ej heller om der er spioner i badelandet bag det ene mål.

Det er tirsdag, at Danmark møder Serbien i den sidste gruppekamp.