• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Anders Dehn

DBU sender danske flag til Wembley

Foto: Getty Images

DBU gør, hvad forbundet kan, for at skabe gøre Wembley rødt og hvidt. Og når nu der ikke må komme så mange danske fans, sender DBU en masse flag.

Af Anders Dehn

Der kan kun komme 5.000 danske tilskuere ind på stadion, når Wembley onsdag danner ramme om EM-semifinalen mod England. Men DBU's fankoordinator siger til TV2, at forbundet gør alt, der står i dets magt, for at skabe rødhvid stemning alligevel.

Der bliver i alt lukket omkring 60.000 tilskuere ind på det engelske nationalstadion, men Storbritanniens indrejserestriktioner betyder, at det er så godt som umuligt for danskere bosat uden for landet at komme ind.

Derfor forsøger DBU med andre metoder at få det bedste ud af en dårlig situation.

- Vi har fået sendt en masse danske flag til Wembley, som vi vil uddele til de danske fans. Vi prøver at trykke på alle knapper for at gøre Wembley rødt og hvidt, siger Anders Hagen, der er fankoordinator i DBU, til TV2.

Hvis Danmark slår England i semifinalen, kommer de samme restriktioner til at gælde for danske fans i finalen - med en enkelt undtagelse. Det vil nemlig være muligt for 1.000 danskere at få en slags særadgang til Storbritannien med fly ud og hjem samme dag.

Læs mere om den ordning her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020