• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Victor Risager

Engelsk stjerne roser EM-debutanter

Foto: Getty Images

Englands største stjerne sender roser afsted mod flere holdkammerater efter sejren søndag.

Af Victor Risager

England fik en perfekt start på EM søndag, hvor de besejrede Kroatien på et mål af Raheem Sterling, og efter den kamp sender anfører Harry Kane roser i retning af flere engelske slutrundedebutanter.

På midtbanen spillede eksempelvis Kalvin Phillips fra Leeds sin første landskamp ved en slutrunde, og spilleren - der er kendt som “the Yorkshire Pirlo” - leverede en stærk indsats. Blandt andet lagde han op til englændernes eneste mål.

Over for Goal roser Harry Kane blandt andre Leeds-spilleren.

- Kalvin Phillips har været strålende. Han er lige kommet tilbage fra en skulderskade også. Han har været god i træning og arbejdet stenhårdt for at være helt klar til den første kamp.

- Han blev tydeligvis valgt og gjorde et fantastisk stykke arbejde, og der var et par fyre derude, der spillede deres første kamp for England ved en stor turnering, og de gjorde deres land stolt, lyder det fra Harry Kane ifølge Goal.

Foruden Kalvin Phillips spillede Phil Foden, Mason Mount, Declan Rice og Tyrone Mings også deres første kamp ved en slutrunde.

England skal fredag forsøge at fortsætte deres fine start, når de møder Skotland, der mandag eftermiddag tabte til Tjekkiet. I den sidste gruppekamp møder Gareth Southgates tropper netop Tjekkiet den 22. juni.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020