18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Video : Tipsbladet
EM

England - Slovenien

England skuffede mod Danmark, men Gareth Southgates tropper kan med en sejr over Slovenien sikre sig førstepladsen i Danmarks gruppe. Folder de engelske stjerner sig endelig ud?

Kampfakta:
Kampstart: Tirsdag klokken 21:00
Spillested: RheinEnergieSTADION, Köln
Dommer: Clément Turpin, Frankrig
På TV: DR2

Holdnyt:
England:
Danmark leverede en forrygende og prisværdig indsats mod England i torsdags, og mens en del af æren selvfølgelig skal tilskrives Kasper Hjulmands tropper, må man også bare konkludere, at englænderne ikke var tæt på at ramme det forventede niveau.

Gareth Southgates tropper var skreget ud som en af slutrundens absolutte favoritter, men efter de to første kampe er den engelske aktie allerede faldet en del.

Forventningerne til det stjernespækkede landshold er enorme både inde og uden for egne grænser, men indtil videre har det været lidt af ørkenvandring at overvære englændernes kampe.

Midtbaneeksperimentet med Alexander-Arnold som en af de to centrale midtbanespillere har ikke fungeret, mens vi samtidig har set alt for lidt til de offensive profiler i Foden, Kane og Saka.

Spillemæssigt har det været skuffende, mens det pointmæssigt dog ikke står værre til end, at England som forventet har bragt sig i spids af Gruppe C, og mon ikke, at de trods alt nok skal gøre tilstrækkeligt til at ende som gruppevinder?

Luke Shaw har ikke været i aktion i de to første kampe, og det er også tvivlsomt om han kommer til at spille en rolle i dette opgør.  

Slovenien:
Mens England har leveret to skuffende præstationer mod Serbien og Danmark, har Slovenien leveret langt bedre end man kunne forvente på forhånd.

Keks tropper var ikke spået særlig store chancer for videre avancement fra Gruppe C, men med to opløftende præstationer og to velfortjente point i de to første kampe, lever håbet til det sidste.

Gode præstationer, godkendte resultater, men alligevel må der være en anelse skuffelse at spore i den slovenske lejr.

Senest var de nemlig blot få sekunder fra at snuppe sejren mod Serbien. En sejr, som allerede nu ville have sikret dem adgang til ottendedelsfinalen.

Desværre svigtede opdækningen på kampens sidste hjørnespark, hvor serbiske Luka Jovic dukkede op som trold af en æske, og sørgede for maksimal spænding til sidste spillerunde.

Med stor sandsynlighed vil uafgjort her mod England være nok til at sende Slovenien videre i turneringen, men det er vidst også nemmere sagt end gjort, på trods af englændernes indtil videre undervældende præstationer.

Karantæner:
England: Ingen
Slovenien: Ingen

Bud på startopstillinger:
England (4-2-3-1): Pickford - Walker, Stones, Guehi, Trippier - Rice, Gallagher - Saka, Bellingham, Foden - Kane

Slovenien (4-4-2): Oblak - Karnicnik, Brekalo, Bijol, Janza - Mlakar, Elsnik, Cerin, Stojanovic - Sporar, Sesko

Dom:
Slovenien har overrasket i de to første kampe, hvor de fuld fortjent har hentet point mod både Danmark og Serbien, mens England spillesmæssigt har skuffet mod de samme modstandere.

Af den grund er der håb for Slovenien, som med stor sandsynlig spiller sig videre med et kryds.

Først og fremmet må man gå ud fra, at slovenerne kommer til opgøret for at krige et resultat hjem, og det kunne meget vel lægge en dæmper på underholdningen mod et engelsk mandskab, som slet ikke har fået sat de mange offensive esser i scene.

Endnu en tør England-kamp, men mon ikke, at de trods alt gør nok til at vinde?

1-0 til Southgate og co.

Spilforslag:
Under 2.5 mål til odds 1.88 ved NordicBet. Husk, at odds kan ændre sig løbende.