Video : Tipsbladet
EM

Eriksen om dansk skuffelse: En træls følelse

Christian Eriksen er ærgerlig over, at det danske landshold ikke kunne give fansene en bedre EM-start.

Christian Eriksen var på vej mod en matchvinderrolle i Danmarks første EM-kamp, men Slovenien fik udlignet til 1-1 i slutfasen, og derfor blev det en skuffende dansk start på slutrunde. 

Og efter slutfløjtet var Christian Eriksen klar i mælet, da han skulle sætte ord på, hvilken følelse han stod med efter slutfløjtet. 

- En træls følelse. Det er altid irriterende at komme foran og tro, at man har den, og så tabe point i sidste ende. Men vi har ét point og turneringen er i gang, og så må vi bygge på herfra, lød det fra Christian Eriksen i interviewet med DR.

Den danske kreatør blev herefter spurgt til sin scoring i første halvleg, hvor han bragte Danmark på 1-0 efter en genial assist fra Jonas Wind. 

- Det var dejligt. Det var et dejligt tidspunkt. Vi havde snakket om, at vi skulle score på en dødbold, og det gjorde vi så. Det gjorde de andre så desværre også. Men vi scorede og kom godt i gang, og det var fedt med så mange danske fans. Jeg synes, at det var ærgerligt, at vi ikke kunne give dem noget mere, i hvert fald i anden halvleg, lød svaret fra Eriksen.  

Efter den stærke første halvleg tabte Danmark pusten efter pausen, men Christian Eriksen kunne ikke forklare, hvorfor det gik sådan. 

- Jeg ved det ikke. Jeg tror, at vi går lidt ned på energi, og de får lidt mere energi og kommer med og spiller endnu mere opportunistisk, mens vi ikke bliver rigtigt farlige, lød svaret fra Christian Eriksen. 

- Selvfølgelig havde vi håbet på tre point, men sådan går det nogle gange. Vi må op på hesten igen. England er svære, men vi må se, hvordan det går dem senere. 

Danmarks næste EM-kamp er på torsdag, hvor England er modstanderen.