• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Oliver Okstrøm

Eriksens agent: Kan måske se Danmark på torsdag

Foto: Getty Images

Det kommer til at tage tid for Eriksen, fortæller agenten Martin Schoots.

Af Oliver Okstrøm

Christian Eriksens tilstand er fortsat stabil. Det har DBU mandag formiddag meldt ud, og landsholdsspillerens agent Martin Schoots giver ligeledes et billede af, at det går godt for Eriksen efter omstændighederne.

I et interview med den italienske sportsavis La Gazzetta dello Sport, hvor han blandt andet kommer ind på, at humøret er godt for offensivspilleren. Nu er fokus rettet på, hvorfor danskeren kollapsede på banen med et hjertestop.

- Vi vil alle gerne forstå, hvad der skete med ham, og lægerne er i gang med at udføre dybdegående undersøgelser, som vil tage tid, lyder det fra Schoots.

Det er desuden også agenten, som fungerer som en slags mellemmand for alle de reaktioner, som er blevet sendt mod Christian Eriksen, som tæller blandt andet venner, fysioterapeuten, tidligere trænere, sponsorer og ledere.

- Halvdelen af verden har kontaktet os, fortæller Eriksens agent, som sammen med Eriksens kone Sabrina og forældrene Dorthe og Thomas er til stede på hospitalsværelset, hvor det ser ud til, at der er gode udsigter.

- Nu skal han bare hvile. I morgen (i dag, red.) forbliver han under observation, måske også tirsdag, melder agenten, som åbner op for, at der er en chance for, at Eriksen vil kunne se og heppe på sine holdkammerater mod Belgien på torsdag.

Eriksen takker desuden for de hilsener, som han har fået. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020