• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Oliver Okstrøm

Hjulmand er eftertragtet: Sådan svarer DBU

Foto: Getty Images

Peter Møller peger på, at arbejdet med Hjulmand kun lige er startet.

Af Oliver Okstrøm

Det har været den ene succesoplevelse efter den anden med Kasper Hjulmand som landstræner. I Nations League slog danskerne England, VM-kvalifikationen er med rene sejre, og nu er man i kvartfinalen ved EM.

Det har efter sigende medført, at landstræneren nu er blevet et eftertragtet navn udenfor Danmark. Det er dog ikke noget, som Peter Møller, der er DBU's fodbolddirektør, frygter. Det fortæller han i et interview med B.T.

Her peger han på, at det stadig er tidligt, men at det er naturligt, at Hjulmand er eftertragtet. Dog peger han også på, at arbejdet kun lige er begyndt.

- Jeg føler egentlig at det vi ligesom er gået i gang med, det er kun lige startet. Det første år var Kasper på sidelinjen og har ikke rørt ved det arbejde, som Åge Hareide så flot udrettede. Så det er først nu vi er startet, og aftalen løber tre år endnu, forklarer Peter Møller.

Endvidere understreger fodbolddirektøren, at Kasper Hjulmand er en person med gode værdier, og at han er sikker på, at når der er lavet en aftale, så bliver den også overholdt.

I EM-kvartfinalen skal Danmark møde Tjekkiet, som slog Holland ud i deres ottendedelsfinale med en 2-1-sejr.

Det bliver desuden en kamp, der skal spilles i Baku, som er en del anderledes end at spille i Parken eller i Amsterdam, som danskerne hidtil har gjort ved slutrunden. Derfor er der også gode råd til Hjulmand om at spille i den hede, som de kommer ud for. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020