• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Kenneth Jensen

Hjulmand: Eriksen skal igennem nogle svære uger

Foto: Getty Images

Den danske landstræner Kasper Hjulmand fortæller, at der venter Christian Eriksen svære uger, fordi han skal opereres. Men i landsholdet har Eriksen en ekstra familie, lyder det.

Af Kenneth Jensen

Christian Eriksen faldt lørdag om med hjertestop, men danskeren blev reddet af lægerne, og nu er han indlagt på Rigshospitalet.

Han er i bedring, men der er dog stadig svære tider forude.

Eriksen skal opereres og have en hjertestarter i kroppen - en såkaldt ICD - der kan starte Eriksens hjerte, hvis det svigter igen. Det fortalte DBU torsdag.

Og Kasper Hjulmand kunne til Viaplay fortælle, at hele holdet står bag Eriksen.

- Vi er i fin kontakt med Christian. Vi er jublende lykkelige over det vigtigste, nemlig at han er stadig her, men alt er jo ikke godt. Christian skal igennem nogle svære uger, og vi ved ikke, hvad der venter. Det eneste, vi kan sige, er, at vi er der for ham. Han har en ekstra familie her. Vi vil altid hjælpe ham og familien. Men hold fast det hjælper, at vi kan se hans smil, og grundlæggende bare er her, siger Kasper Hjulmand til Viaplay.

Torsdag kunne Martin Braithwaite efter kampen fortælle, at Christian Eriksen havde sendt en besked til holdet efter opgøret mod Belgien, som blev tabt med 1-2.

- Han har sendt en besked i WhatsApp. "I er bare for seje," tror jeg, han skrev. Jeg har ikke læst den, fordi jeg har medieaktivitet. Der lå i hvert fald en besked, da vi kom i omklædningsrummet, sagde Martin Braitwaite på pressemødet torsdag.

Du kan læse Martin Braithwaites citater fra pressemødet her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020