Video : Tipsbladet
EM

Hjulmand i modvind: På grænsen til det arrogante

I Tipsbladets EM-show analyserer Benjamin Leander og Allan Olsen styrkeforholdet mellem Danmark og England, mens Kasper Hjulmands attitude efter Slovenien-kampen også bliver debatteret.

Klokken 18 går det løs i Frankfurt, når Danmark møder England i den anden gruppekamp under EM i Tyskland. 

Efter 1-1-kampen mod Slovenien venter der Danmark en udfordring mod en af de store EM-favoritter, og derfor vil mange nok argumentere for, at Danmark skal være glade for et enkelt point i aften. 

I Tipsbladets EM-show argumenterer Benjamin Leander dog for, at Danmarks underdog-rolle er blevet overdrevet. 

- Jeg synes også, at det er blevet fremstillet lidt som om, at det er en kamp, hvor vi har alt at vinde, siger Benjamin Leander og fortsætter:

- Men der må jeg bare minde om, at halvdelen af vores trup, knap og nap, kommer fra Premier League, og kan sagtens spille op med de her englændere. Vi har en utroligt positiv statistik, når vi ser på Kasper Hjulmand mod Gareth Southgate. Ja, vi er på en svær opgave, men rent styrkeforholdsmæssigt er England lige så store favoritter mod os, som vi var mod Slovenien. Og der så vi jo, at alt kan lade sig gøre. Så jeg er forsigtig optimist. 

Tipsbladets chefredaktør Allan Olsen er helt enig i, at Englands styrke heller ikke bør overdrives. 

- Vi så jo også i den første kamp, at England ikke var overbevisende. De spiller måske 30 gode minutter, men det var også det. Det, man bliver benovet over, er jo, når man kigger ned over listen af navne, England har. Saka, Bellingham, Foden, Kane som de fire forreste, og så tænker man 'okay, dem har Danmark jo ikke en chance imod'. Men altså, sådan er fodbold jo heldigvis ikke, siger Allan Olsen. 

Alarmklokkerne er jo de svar, han gav efter Slovenien-kampen, hvor vi diskuterede, om det var et arrogant svar. Jeg synes i hvert fald, at det er på grænsen til det arrogante.

Allan Olsen
Chefredaktør, Tipsbladet

Allan Olsen skrev onsdag i en klumme, at 'alarmklokkerne bimler' om Kasper Hjulmand, og i studiet uddybede Tipsbladets chefredaktør denne analyse. 

- Alarmklokkerne er jo de svar, han gav efter Slovenien-kampen, hvor vi diskuterede, om det var et arrogant svar. Jeg synes i hvert fald, at det er på grænsen til det arrogante. Det der med, at han taler lidt henover hovedet på alle dem, der interesserer sig for landsholdet, alle dem der tager til Tyskland og alle dem, der støtter op om og diskuterer det her landshold.

- Han affejer jo bare folk ved at sige: 'I har ikke forstand på det. Det er mig, der har de rigtige svar, og der var ingen problemer mod Slovenien.' For mig at se er det noget, der får alarmklokkerne til at ringe. For der er ingen, der vinder på den bedrevidende facon, lyder det fra Allan Olsen. 

Du kan se hele torsdagens udsendelse af Tipsbladets EM-show i afspilleren over artiklen.