EM

Karakterer: I vandt vores hjerter - igen - drenge

Vi er klar med karaktererne fra Danmarks anden gruppekamp ved EM.

Tipsbladet.dk i Parken

De leverede en super præstation, de danske spillere, men det var desværre ikke nok mod det fantastiske belgiske mandskab, der endte med at vinde opgøret 2-1, selv om Danmark førte 1-0. Man kan dog ikke sætte mange fingre på danskernes præstationer.

Her er karaktererne - som er høje, trods nederlaget - fra opgøret.

Kasper Schmeichel - 4 bolde
Havde ikke meget at lave i første halvleg, hvilket virker helt vildt at sige, når man møder verdensranglistens nummer et. Schmeichel havde en enkelt redning i første halvleg på et tricky forsøg, og så var han stærk på dødbolde. I anden halvleg kom der hul på bylden, og han blev passeret et par gange.

Andreas Christensen - 4 bolde
Forrygende indsats af den danske stopper, der spillede som en af de to yderste stoppere i treback-systemet. Vandt sine dueller, spillede sikkert og var god med bolden, selv om han faktisk har det bedst i midten af et treback-system.

Simon Kjær - 5 bolde
Spillede tydeligvis for sin ven Christian Eriksen. Og det gjorde han helt fantastisk. Tabte enkelte dueller til en af verdens bedste spillere i Romelu Lukaku, men Kjær var forrygende mod Belgien. Tæt på 6 bolde.

Jannik Vestergaard - 3 bolde
Fik chancen fra start, og den store stopper greb den. Eneste minus var, da han tabte et skridt og en duel omkring Belgiens 1-1 mål. Fin præstation, hvor han ikke mindst fortjener ros for at være stærk og rolig på bolden. Udgik efter 84 minutters spil.

Daniel Wass - 5 bolde
Spillede sn bedste landskamp. Fra start af opgøret var han aggressiv og vågen, og han spillede mere frem i banen end tidligere. Vandt dueller og spillede med overskud. Afleveringerne var også gode. Udgik efter 62 minutters spil.

Pierre Emile Højbjerg - 6 bolde
Han misbrugte et straffespark i lørdags, men Højbjerg rejste sig som den kæmpe, han er. Erobrede bolden i minut to, da Belgien lavede en fejlaflevering, og afleveringen til Poulsen var perfekt, så Leipzig-angriberen kunne sparke bolden i kassen. Stærk på bolden, stærk i duelspillet. Sikke en spiller.

Thomas Delaney - 5 bolde
Spillede helt fantastiske 20 minutter af kampen, hvor han totalt dominerede .Siden kom et par fejlafleveringer, men Thomas Delaneys viste sine store kvaliteter og betydning for holdet. Udgik efter 73 minutters spil.

Joakim Mæhle - 3 bolde
Joakim Mæhle gjorde ondt på belgierne. Han smed godt nok et par bolde for meget væk, men hans drive med bolden som wing back er i international topklasse. Havde med lidt held scoret til 2-0 i første halvleg, men var impliceret i en belgisk scoring i anden halvleg.

Yussuf Poulsen - 4 bolde
Bare to minutter skulle Leipzig-angriberen bruge på at sparke Danmark i front, da han modtog en prefekt aflevering fra Pierre Emile Højbjerg. Ikke alt lykkedes, men han kæmpede som en vanvittig. Udgik efter 62 minutters spil.

Mikkel Damsgaard - 5 bolde
Velkommen på verdensscenen, Mikkel Damsgaard. Ganske enkelt forrygende præstation af den bare 20-årige spiller, der kom ind som en slags falsk 9'er og gav belgierne alverdens problemer. Udgik efter 72 minutters spil.

Martin Braithwaite - 5 bolde
Troede på det og tog mange dybdeløb. Ikke alt lykkedes, og han kunne have spillet en helt fri Joakim Mæhle til afslutning i første halvleg, men tog sin egen mulighed og misbrugte. Men han var farlig i anden halvleg og kunne med lidt held have scoret.

INDSKIFTERE

Christian Nørgaard - 3 bolde
Kom på banen efter 62 minutters spil. Godkendt indhop.