Video : Tipsbladet
EM

Rasmus Højlund tager til genmæle: Det er usagligt

Rasmus Højlund er uenig i bedømmelsen af hans indsats i 1-1-kampen mod Slovenien.

Danmarks åbningskamp under EM endte som en skuffelse, da Kasper Hjulmands tropper måtte nøjes med 1-1 efter en slovensk udligning sent i anden halvleg. 

Og en af de danske spillere, der ikke havde den bedste aften, var Rasmus Højlund. Manchester United-angriberen blev pillet ud i slutfasen, da Danmark jagtede en udligning, og angriberen er nu uden mål i sine seneste fem landskampe. 

Hos B.T. blev Rasmus Højlund udpeget som Danmarks dårligste spiller, da angriberen blot fik én ud af seks stjerner. Denne hårde bedømmelse var Højlund dog mildest talt uforstående overfor, da han efterfølgende blev interviewet af norske NRK

- Det kan jeg ikke forholde mig til. Det er usagligt, lyder det fra Rasmus Højlund om B.T.'s bedømmelse. 

- Ved det første mål er det mig, som holder på bolden. Jeg får lavet nogle gode afleveringer og jeg arbejder stenhårdt. Men sådan er det at være en stor stjerne i Danmark og i Manchester United. Man må tage det sure med det søde. 

NRK spurgte herefter Rasmus Højlund, om den danske stjerne bliver irriteret over, at der debat om hans manglende mål på landsholdet. 

- Det gider jeg ikke bekymre mig om. Jeg ved, hvad jeg kan, og det ved, at de nok skal komme, lød svaret fra Rasmus Højlund. 

På nærværende medie blev Rasmus Højlund også udpeget som en af Danmarks dårligste spillere i 1-1-kampen mod Slovenien. Du kan læse Tipsbladets karakterer her