Video : Tipsbladet
EM

Reagerer på Ståle-snak: Helt godnat!

Der sættes spørgsmålstegn ved Ståle Solbakkens position efter Norges skuffende EM-kvalifikation, men det er helt forkert, mener flere spillere.

Erling Haaland, Martin Ødegaard og resten af det norske landshold kan ikke længere kvalificere sig til EM via EM-kvalifikationen. Så meget står klart, efter at nordmændene søndag aften tabte hjemme til Spanien.

Og den nedtur har sat gang i en debat om Ståle Solbakkens fremtid som norsk landstræner. 

Men blandt flere spillere er der stadig fuld tiltro til FC København-legenden. Eksempelvis fastslår forsvarsspiller Stefan Strandberg, at det er helt forkert at stille spørgsmål ved Solbakkens position.

- Det er helt godnat! Ståle har været fantastisk for os, lige siden han kom ind. Han er klar over, hvad han vil, og vi har gjort store fremskridt under ham.

- De, der kender fodbold, ser, at den måde, vi spiller på nu, er på et meget højere niveau, end det har været tidligere. Selvfølgelig har vi ting at udvikle, men jeg er helt sikker på, at Ståle er den rigtige mand til at tage Norge til mesterskabet, siger Strandberg til Nettavisen.

Ifølge mediet svarer Martin Ødegaard også med et klart “ja” til spørgsmålet, om spillertruppen har fuld tillid til Solbakken.

Og FC København-spilleren Birger Meling siger til Nettavisen

- Det er klart, at vi har stor tiltro til det, vi laver. Vi arbejder løbende på at forbedre os. Så vi har leveret mange gode præstationer, men resultaterne har ikke været tilfredsstillende. Internt har vi absolut tro på det, vi laver.

Norge kan stadig kvalificere sig til EM via Nations League. I EM-kvalifikationen ender Norge bag både Spanien og Skotland, der tager de to direkte pladser til slutrunden.