• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Kenneth Jensen

Ser EM på tv: Jeg blev frataget en stor oplevelse

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den tidligere danske landstræner Åge Hareide er ærgerlig over, at han ikke får muligheden for at være landstræner under EM.

Af Kenneth Jensen

Når Danmark på lørdag tager hul på EM-slutrunden med et opgør mod Finland, er det Kasper Hjulmand, der fører det danske hold ud til første EM-kamp.

Havde slutrunden været i 2020, som den skulle have været, var det Åge Hareide, der var landstræner.

I stedet sidder nordmanden hjemme i sofaen i Trondheim, hvor han er træner for Rosenborg, og han håber naturligvis på et godt dansk resultat.

Tidligere har Åge Hareide udtalt, at semifinalen er mulig for Danmark, men han indrømmer nu også, at han er ærgerlig over ikke at få lov til at være chef for landsholdet under slutrunden.

- Det bliver meget specielt at følge kampene på tv. Det skulle have været en fantastisk afslutning på min tid der. Jeg blev frataget en stor oplevelse. Men pandemien har ramt på mange forskellige måder, og der er mange, der er meget værre stillet end mig, siger Åge Hareide til det norske medie Adressaavisen.

Den 67-årige blev erstattet af Hjulmand sidste år, og siden har landsholdet udviklet sig i en lidt mere offensiv retning med backs, der gerne vil frem i banen.

Du kan læse optakten til opgøret mellem Danmark og Finland her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020