• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Victor Risager

Tilbage i varmen: Stor tysk stjerne med til EM

Foto: Getty Images

En af Tysklands største stjerner ventes at vende tilbage til landsholdet til sommerens EM.

Af Victor Risager

Tyskland vil onsdag offentliggøre den trup, som landstræner Joachim Löw tager med til sommerens EM-slutrunde, og en af de 26 pladser i truppen vil efter sigende gå til stjernespilleren Thomas Müller.

Det skriver mediet Bild.

31-årige Thomas Müller er utvivlsomt en af Tysklands bedste spillere, og med 38 mål på 100 landskampe har han også bevist sit værd under Joachim Löws ledelse. Men ikke siden efteråret 2018 har Bayern München-stjernen været på landsholdet.

I foråret 2019 slog Joachim Löw nemlig fast, at han ikke længere ville udtage Thomas Müller eller de to forsvarsspillere Jerome Boateng og Mats Hummels, der dengang også spillede i Bayern München. Det var tid til en ny begyndelse, lød det dengang.

Nu er der altså tilsyneladende kommet andre på boller på suppen, og Thomas Müller ser ud til at vende tilbage på landsholdet og blive en del af den tyske EM-trup ifølge Bild.

Den erfarne offensivspiller har også haft en flot sæson i Bayern München, med hvem han har vundet det tyske mesterskab. Undervejs har han leveret 11 mål og hele 21 oplæg på 31 kampe i Bundesligaen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020