Dinamo Zagreb spillede sig sikkert videre i CL - FCM eller Astana venter

FC Midtjylland skal møde Dinamo Zagreb, hvis de danske mestre spiller sig forbi FC Astana.

Hvis FC Midtjylland går videre mod FC Astana onsdag, venter et opgør mod kroatiske Dinamo Zagreb.

Det står klart, efter at Dinamo Zagreb tirsdag aften spillede 2-2 mod israelske Hapoel Beer Sheva. Det første opgør endte nemlig 5-0 i kroaternes favør, og dermed sikrede de sig altså en samlet 7-2-sejr.

Israelernes comebackhåb levede ellers kort, da de allerede efter 34 minutter kom på 2-0. I starten af anden halvleg reducerede Dinamo Zagrebs Mario Budimir dog, og kort efter udlignede Izet Hajrovic udlignede.

I næste runde skal kroaterne møde enten FC Astana eller FC Midtjylland, hvor kasakherne har en 2-1-føring efter det første opgør.

Returopgøret spilles på MCH Arena, hvor de danske mestre altså skal bruge en sejr for at gå videre. Det opgør sparkes i gang onsdag klokken 19.00.