FC Nordsjælland fik problemer og tabte til Partizan

Det blev til et nederlag på 1-2 på hjemmebane for FC Nordsjælland i det første opgør mod Partizan Beograd.

FC Nordsjælland var torsdag aften på en hård opgave i Europa League-kvalifikationen, da de stod overfor serbiske Partizan Beograd på hjemmebane i tredje runde ud af fire.

Her blev det til et nederlag på 1-2 for det danske Superliga-hold, der allerede efter 10 minutters spil kom bagud med 0-1. Det kom efter et hjørnespark i venstre side, hvor Mads Mini Pedersen var sat til at dække Ricardo Gomes op. Det gik ikke efter planen, og han kunne let heade bolden i mål.

I anden halvleg blev det til 0-2 på en fejl af Benjamin Hansen, da han ikke havde opdaget Zakaric bag sig. En bold blev spillet frem, og Hansen agerede som om, at Nicolai Larsen skulle komme ud og samle bolden op. Det kunne han dog ikke nå, inden Zakaric fik fat i bolden og scorede Partizans andet mål.

Herefter kom FC Nordsjælland og bedre med ind i kampen, og det så ud til, at der var mere energi at finde blandt FCN'erne i forhold til de serbiske gæster. Derfor opstod der også muligheder.

Det udnyttede Mathias Rasmussen, som kunne prikke bolden ind tæt under mål, som giver holdet en smule håb for returopgøret.

Her skal det blive til noget, der minder om en 2-0-sejr til FCN, hvis de vil videre. Kampen spilles på torsdag i næste uge.