Foto: Getty Images
Europa League

FCM-chef: Ingen tvivl om at Isaksen skal afsted

Det er nu bare et spørgsmål om tid, fortæller FCM's sportschef Svend Graversen.

Gustav Isaksen har særligt på den europæiske scene været forrygende for FC Midtjylland i denne sæson. Det er både blevet til scoringer og fremtvungne straffespark. Det gode spil er også noget, som er blevet bemærket af FCM-sportschef Svend Graversen 

Det fortæller han i et interview med TV 2 Sport X.

- Det er jo klart, at vi ser en ung mand, der har præsteret rigtig godt i Superligaen - og ikke mindst rigtig godt i Europa League. Så der er ingen tvivl om, at der er røre i den unge mand, og det er kun dejligt, fortæller Graversen.

Det står desuden klart for ham, at der er områder af hans spil, som kan forbedres. Og det er FCM-profilen også klar over, forklares det, ligesom sportschefen er bevidst om, at der kan komme en transfer.

- Det gode ved Gustav, det er, at han ved godt selv, at han har en masse, som han kan udvikle sig på i Midtjylland, og at det stadig er en interessant scene for ham, siger han og fortsætter:

- Men der er ingen tvivl om, at han skal afsted. Men hvornår det bliver, det må vi jo se, lyder det fra Svend Graversen om den 21-årige Hjerk-dreng.

Rygterne om Isaksen har da også allerede været mange. Blandt andet har verdens rigeste klub været nævnt. Læs mere om det her.