Europa League Oliver Okstrøm

Laudrup om Real-fans: Had til Pep spiller ind

Foto: Getty Images

Real Madrids fans er disket op med en vild modtagelse til spillerne foran Santiago Bernabeu.

Af Oliver Okstrøm

Real Madrids fans leverer nogle vanvittige scener forud for kampen mod Manchester City med masser af tilråb, røg og meget mere. Det er ellers nogle fans, som ikke normalt er kendt for at give den så meget gas.

Det fortæller Michael Laudrup på TV3+, hvor han dog minder om, at de kan vise deres værd, når det virkelig gælder. Derfor er det også en stemning, der virkelig koger.

- Det gør den. Det er rigtigt, at i ligaen og i pokalturneringen, er det et meget krævende publikum. Det er også en stor klub, der vant til at vinde og have nogle af de bedste spillere. Så det er et meget krævende publikum, siger han og fortsætter:

- Men når det er de her kampe - og specielt når du når herhen, så er de der bare. Så skal man heller ikke.. de møder Manchester City. Real Madrids fans ved godt, at det er et rigtig stærkt hold, som de er oppe mod. De så det i den første kamp, og selvom det endte 4-3, så så det sort ud, lyder det fra landsholdslegenden.

Han peger dog på, at de tidligere har vist, at de kan levere med henvisning til kampene mod Chelsea og PSG.

Derudover er der muligvis også et stort had til City-manager Pep Guardiola, som tidligere både har været spiller og cheftræner for den absolutte rival oppe i Catalonien.

- (Der er red.) ikke en kamp i Madrid eller i Barcelona for den sags skyld, hvor den anden ikke lige er med på en eller anden måde. Og i dag er Barcelona repræsteret ved Pep Guardiola ved Real Madrid-tilhængerne, forklarer Laudrup.

I den første kamp var der muligvis også noget 'Klovn' over den. Læs mere om det her.