• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Oliver Okstrøm

Mourinho: Sådan bliver sommer-transfervinduet

Foto: Getty Images

Tottenham-manager Jose Mourinho forventer, at det bliver et mærkeligt transfervindue til sommer.

Af Oliver Okstrøm

I transfervinduet forud for denne sæson hentede Tottenham blandt andet danske Pierre Emile Højbjerg til klubben. Nu venter et nyt sommertransfervindue lige om hjørnet, og selvom London-klubbens manager Jose Mourinho er klar over, hvad han går efter, så tør han ikke forvente noget.

Det fortæller han i ved pressemødet forud for holdets møde med Newcastle søndag.

- Vi er mest fokuseret på, hvad der sker lige nu end det næste. Men selvfølgelig har jeg en idé om, hvad klubben har brug for. Selvfølgelig deler vi vores idéer, og når jeg siger "vi", så mener jeg mig selv og klubben, som blandt andet tæller formand Daniel Levy, siger han og fortsætter:

- Så vi ved, hvad vi vil have. Men på samme tid kan vi alle regne med en underlig sommer. Jeg tror, at det vil blive mærkeligt i den forstand, at det bliver et anderledes vindue end i de tidligere sæsoner. Men nu handler det om at kæmpe for de point, som kan afslutte sæsonen så godt, som vi kan, lyder det fra Mourinho.

Det vil givetvis også være meget afgørende, hvorvidt de ender på en Champions League-plads eller ej.

I den seneste tid har Tottenham været sat i forbindelse med Southamptons Jannik Vestergaard, som i et interview med tipsbladet.dk har åbnet op for rygterne.

- Jeg kan kun sige, at det selvfølgelig altid er et skulderklap med historier om interesse fra andre store klubber, men lige nu har jeg kontrakt med Southampton, så det er ikke noget, jeg kan tale om. Jeg fokuserer på kampene i Premier League, på pokalsemifinalen på Wembley, fortæller Vestergaard.

Tottenham er i øjeblikket på sjettepladsen med tre point op til Chelsea på fjerdepladsen, der er den nærmeste Champions League-position.