• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Oliver Okstrøm

Pogba udeladt af Juve-trup: Brød disciplinær regel

Foto: Getty Images

Det kan være en god idé at kunne klokken, hvis man skal være fodboldspiller.

Af Oliver Okstrøm

Når Juventus torsdag aften skal spille Europa League-kamp mod tyske Freiburg, så bliver det uden den franske midtbanespiller Paul Pogba. Det skyldes dog ikke en skade, som han ellers tidligere har været meget ramt af.

Nej, denne gang er det af disciplinære årsager. Det fortæller den italienske Goal-journalist Romeo Agresti, der dækker Juventus tæt.

- Udeladelsen af Pogba er i forbindelse med disciplinære årsager. Helt præcist at han kom for sent til træning i går, skriver Agresti på sin twitter-profil.

Det er kun blevet til to kampe for franskmanden i denne sæson grundet en skade, som ramte ham i opstarten til sæsonen i sommer. Derfor er det ikke en spiller, som Juve-cheftræner Max Allegri ligefrem har bygget spillestilen op omkring.

Foruden Pogba må Juventus også undvære Mattia De Sciglio, Kaio Jorge og Arek Milik, som alle er ude grundet skader.

Europa League kan ende med at blive vejen til en plads i Champions League i næste sæson for Juventus, da de tidligere på sæsonen fik fratrukket 15 point i Serie A. Det har sendt dem 12 point væk fra den nærmeste CL-plads.

Det vil kræve en finale-sejr, hvis Juventus skal tage en ekstra billet til Champions League, som Frankfurt gjorde i sidste sæson.

Førnævnte Pogba er tidligere blevet udpeget som et problem. Læs mere om det her.