• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Kenneth Jensen

Politiet rykkede ud til masseslagsmål: Franske fans måtte på skadestuen

Foto: Getty Images

Københavns Politi måtte stoppe et stort slagsmål i København mellem det, politiet selv betegner som fans af de to lejre.

Af Kenneth Jensen

Sent onsdag aften måtte Københavns Politi rykke ud til det, der formentlig har vist at være et stort slagsmål mellem fans og hooligans fra FC København på den ene side og fans af det franske mandskab Bordeaux på den anden side.

Flere franske fans er ifølge Ritzau kommet lettere til skade og har været forbi skadestuen.

Ekstra Bladet fortæller, at en del franske fans er bosat på Hotel Adelgade i København, og det var netop foran hotellet, at det store masseslagsmål mellem 50 til 60 personer foregik.

Det var 22.11, at Københavns Politi fik en melding om, at der var en stor slåskamp foran Hotel Adelgade, og omkring midnat var "roen genoprettet".

- Der er ingen anholdte i sagen. Det er vores foreløbige opfattelse, at det er fans og hooligans fra FCK, som kom op at slås med de franske fodboldfans, siger vagtchef Kristian Rohdin til Ekstra Bladet.

Til TV 2 fortæller vagtchefen, at man nu går i gang med at efterforske, hvad der er sket. Vidner skal afhøres, og videoovervågning vil blive set igennem for at se, om man kan identificere de involverede.

FC København og Bordeaux mødes torsdag aften i Telia Parken, hvor det hold, der vinder kampen, kan komme videre fra Europa League-gruppen, hvis Zenit samtidig slår Slavia Prag i puljens anden kamp.

---------------------------

Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til tipsbladet.dk-læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus