Se højdepunkterne: AGF sendt ud af Europa League

Se eller gense målene og højdepunkterne fra torsdagens kamp mellem AGF og NS Mura.

Både FC Midtjylland og FC København spillede sig videre i deres europæiske kvalifikationer, men AGF kunne ikke følge trop torsdag aften. Århusianerne tabte således på udebane til slovenske NS Mura.

AGF startede ellers med at have en håndfuld chancer, men i stedet var det Mura, der bragte sig foran i slutningen af første halvleg ved Jan Gorenc.

Efterfølgende jagtede AGF en udligning, men i det 72. minut gik det igen galt. En stor fejl af Niklas Backman gjorde det muligt for Kevin Zizek at fordoble føringen, og i slutminutterne blev resultatet slået fast af Amadej Marosa, som scorede til 3-0. Dermed er AGF altså færdige i Europa League-kvalifikationen for i år.

Se eller gense målene og højdepunkterne fra torsdagens kamp.