• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Mads Bye Marboe

Ståle: Meget lille forskel de første 90 minutter

Foto: Getty Images

Det kunne være gået begge veje, inden kampen kom ud i forlænget spilletid, mener Ståle Solbakken.

Af Mads Bye Marboe

FC København kæmpede bravt, men måtte give fortabt. I den forlængede spilletid viste Manchester Uniteds individualister klassen og sendte københavnerne ud af Europa League.

Og netop individualisterne var, ifølge Ståle Solbakken, dét, der blev afgørende, da FC København blev trætte.

- De første 90 minutter var fantastiske. Vi havde lidt problemer de sidste 15 minutter i første halvleg, hvor vi ikke fik flyttet bolden hurtigt nok og mistede bolden for mange gange, og der var en dårlig balance mellem at holde på bolden og slå kontra, indleder han over for 6'eren.

Læs også:Karakterer: Selv David de Gea klappede af suveræn FC København-spiller

- Vi kommer tilbage i anden halvleg og har nogle store muligheder langt inde i anden halvleg, hvor det stadig står 0-0. Så bliver vi trætte, og det kommer måske til udtryk i første halvleg af den forlængede spilletid, at de har bedre individualister. Det er vel den periode, hvor den store forskel på holdene ses.

- Men de første 90 minutter; jeg ved, at de siger, at de havde så og så mange skud. Kalle havde nogle redninger, og de havde et stolpeskud, men det er jo først i den forlængede spilletid, at Kalle redder os. Det er nemt at analysere den anden vej og sige, at dét var forskellen i kampen.

Nordmanden vurderer til gengæld, at kampen også kunne være faldt ud til FC Københavns fordel efter de første 90 minutter.

Læs også:Overblik: FCK nåede historisk langt i Europa

- De første 90 minutter var der meget lille forskel. Det kunne have gået begge veje, og så vinder de fortjent i den forlængede spilletid. Men i de første 90 minutter kunne det have gået begge veje.

- Vi havde nogle spillere, som aldrig havde været i nærheden af at spille på det her niveau, og de klarede sig godt. Og så havde vi nogle, som var de bedste på banen.

Manchester United er nu videre til semifinalen i Europa League.

Læs også:Fabregas og internettet hylder FCK-stjerner: "Hent ham i stedet for Sanc...

Læs også:Ærgerlig Wind: Et lidt tyndt straffespark

Læs også:Johnsson efter pragtkamp: Hele holdet skal have ros

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus