• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Kenneth Jensen

Steven Gerrard: Jeg ved, han har følelser for BIF

Foto: Getty Images

Brøndby IF gæster torsdag Rangers FC i Europa League, men Steven Gerrard har ikke brugt anledningen til at kontakte en af sine tidligere holdkammerater, der har Brøndby-følelser.

Af Kenneth Jensen

Han er i gang med sit første job som seniortræner, Steven Gerrard, der udviklede sig til en legende for Liverpool FC og også spillede masser af engelske landskampe.

I Liverpool spillede Steven Gerrard sammen med danske Daniel Agger, men de to har ikke været i kontakt op til denne kamp, fortæller Steven Gerrard til TV 2 Sport.

Daniel Agger er selv i gang med sit første cheftrænerjob, da han denne sommer overtog jobbet som cheftræner for HB Køge. 

Steven Gerrard har dog afstået fra at kontakte sin gamle holdkammerat, der både indledte og afsluttede sin aktive karriere i netop Brøndby IF.

- Jeg har et fantastisk forhold til Daniel Agger. Vi har spillet sammen i mange år for Liverpool. Han var en fantastisk spiller, men endnu mere speciel som menneske. Jeg er ofte i kontakt med Daniel, men vi har ikke snakket sammen om denne kamp, for jeg ved, han har følelser for Brøndby. Jeg vil ikke sætte ham i en svær situation, siger Steven Gerrard til TV 2 Sport.

Det var i 2018, at Gerrard fik jobbet som cheftræner i den skotske klub, og siden har han flyttet den helt tilbage i toppen af skotsk fodbold. Sidste sæson vandt man for første gang mesterskabet i 10 år.

Så det er en svær modstander, der venter for Niels Frederiksen og Brøndby IF. Aktuelt er de danske mestre dog foran de skotske i gruppespillet, da BIF har et enkelt point på cv'et, mens Rangers FC endnu har point til gode.

Der er kampstart klokken 21.00 i Skotland.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020