Stor ballade i Parken: Tjekkiske fans gik amok efter kampen

Flere er blevet anholdt blandt de tjekkiske fans, der gik til angreb mod vagterne efter kampen mellem FCK og Slavia Prag.

Det blev til en tjekkisk sejr på 1-0 på banen for Slavia Prag, da de gæstede Parken torsdag aften i Europa League-kampen mod FC København. Udenfor banen havde de medrejsende fans fra Prag dog svært ved at fejre det uden at det gik amok for dem.

Helt præcist gik de til angreb mod sikkerhedsvagterne, imens klubbens spillere forsøgte at mane til besindighed. Det medførte også, at vagterne spurtede forbi mixed zone efter kampen, hvor der ellers var ved at blive gjort klar til interviews med spillere og trænere.

Det skriver BT, og det bekræftes af Tipsbladet.dk's mand på stedet, som også kan fortælle, at der er flere, der er blevet anholdt som følge af de uroligheder, som ramte stadion efter kampens slutfløjt.

I den forbindelse bliver der meldt om, at en række fans blev ført væk i ryggreb efter opgøret, men at der efter 30 minutter var styr og ro på tilskuerne, da politiet var dukket op på stedet.

Kampen blev afgjort af et mål lige efter pausen, hvor Jan Matousek omsatte et skarpt indlæg fra højresiden fra Coufal til tjekkisk føring.

Næste opgave for FC København i Europa League er igen mod Slavia Prag, men denne gang er det i den tjekkiske hovedstad.